Insights on Marketing & Technology

Giveaways

Kursuskalender Tack International 2017

Kursuskalender Tack International 2017

  • Company:
    Tack International A/S
  • Price:
    FREE

Content:

HVEM ER TACK?

TACK International er en af Danmarks førende uddannelsesvirksomheder. Hos os får du et af landets største udvalg af kurser inden for salg, ledelse og personlig udvikling.

Når du tager på kursus hos TACK, er du sikret praktiske redskaber, som kan være med til at lette din hverdag og hjælpe dig nærmere dine mål. Kurserne er udarbejdet på baggrund af filosofien Learn it today – use it tomorrow, hvilket betyder, at tykke bøger og lange forelæsninger er skiftet ud med praktisk orienteret undervisning i små grupper, hvor teorien konstant relateres til situationer, som vedrører din hver- dag. Dette gør dig i stand til at tage direkte tilbage til jobbet og gøre en forskel.

ÅBNE KURSER giver mulighed for individuel kompetenceudvikling. Du kan vælge det kursus, som rammer dit behov eller område du ønsker at udvikle. Du får mu- lighed for at møde deltagere fra andre organisationer og brancher, hvilket giver dig en bredere og mere nuanceret kursusoplevelse.

VIRKSOMHEDSKURSER er tilpasset din virksomheds behov og udfordringer. Forløbet vil ofte tage udgangspunkt i den øjeblikkelige opgave, deltagernes kom- petencer og virksomhedens værdier. Du har mulighed for at få skræddersyet et uddannelsesforløb, der er udviklet til alt fra én person til flere tusinde - det kan være en enkeltstående opgave, og det kan strække sig over flere år. Kontakt os, hvis du er i tvivl om hvordan jeres forløb skal se ud.

Salg Ledelse Personlig udvikling Service, Indkøb & Telefon

More →